AMPACK е професионален производител и доставчик на опаковъчни машини и оборудване, разположени в Шанхай, Китай от 2003 г.

Основните продукти на AMPACK са машина за миене на бутилки, автоматична машина за пълнене на бутилки, машина за затваряне, машина за етикетиране и т.н. за пълна бутилираща линия за пълнене. Нашето оборудване се използва широко във фармацевтичната, хранителната, ежедневната химия, козметичната промишленост и др.

Въз основа на усъвършенствано управление и изработка, ние разполагаме с отлични производствени техници и ефективен дистрибуторски екип, както и добри членове на обслужващия персонал, така че да можем да изпълняваме вашите поръчки много ефективно. Ние имаме увереността във високото качество на нашите продукти и можем да предложим много конкурентни цени в същото време.

Благодарение на нашия добър кредит и обслужване, ние постигнахме големи постижения през последните години. Ние сме установили дългосрочни бизнес отношения с много клиенти. Нашите продукти се изнасят в много страни и области. Освен машини и оборудване, ние също доставяме производствени линии, решения за бутилиране на опаковки на едно гише. Очакваме с нетърпение дългосрочно и проспериращо сътрудничество с клиенти по целия свят.

Фабрично шоу