Моноблокова машина за пълнене и затваряне е вид опаковъчна машина, която съчетава функциите на пълнене и затваряне в едно цяло. Тези машини са проектирани да пълнят контейнери с продукт и след това да запечатват контейнера с капачка или запушалка в един непрекъснат процес.

Моноблоковите машини за пълнене и затваряне могат да се използват за пакетиране на голямо разнообразие от продукти, включително течности, прахове и твърди продукти. Те обикновено се използват в производствени среди с голям обем, където скоростта и ефективността са важни.

Предлагат се много различни видове моноблокови машини за пълнене и затваряне, които могат да се различават по отношение на типа продукт, с който могат да се справят, вида на контейнера, който могат да напълнят, и скоростта, с която работят. Някои моноблок машини за пълнене и затваряне са проектирани да обработват множество видове продукти и контейнери, докато други са специализирани за конкретен тип продукт или контейнер.

Моноблоковите машини за пълнене и затваряне се използват широко в различни индустрии, включително производство на храни и напитки, фармацевтично и химическо производство. Те могат да помогнат за подобряване на ефективността и точността на процеса на опаковане, както и да намалят риска от замърсяване или загуба на продукт.

Вижте видео

Машина за пълнене и затваряне на крем за лице

Тази машина има функции като автоматично подаване на бутилка с винт, откриване на бутилка (без бутилка без пълнене, без бутилка без подаване на капачка), пълнене, подаване на капачка и автоматично затваряне.

 • Функционира като разкодиране на бутилки, пълнене, запечатване на фолио, завинтване на капачки, етикетиране и събиране и др.
 • Електронна везна с четири глави, гарантираща висока точност на пълнене.
 • Модулна система за управление, лесна за поддръжка, ниска цена.
 • Панелът на microsoft може да се актуализира чрез USB.
 • Функцията за онлайн почистване не е задължителна.
 • Обем за пълнене: 1~250мл
 • Скорост на пълнене: 40 бутилки/мин
 • Точност на пълнене: ≥99%
 • Скорост на капачката на готовия продукт: ≥99%
 • Основна мощност на машината: 1KW 220V безстепенна смяна
Вижте видео

Машина за затваряне на парфюмно-козметично пълнене

 • Автоматично пълнене с нисък вакуум, автоматично откриване на бутилка (без бутилка без пълнене), пълнене за три пъти, автоматично отпадане на капачката на главата за пръскане, циркулация на набора от матрици за парфюмни бутилки, това е широка адаптивност, която може да отговори на изискванията за различни размери и пълнене обем на контейнерите.
 • Оборудван е с въздушно почистване на бутилки, количествено пълнене, пълнене с отрицателно налягане, поставяне на помпа, навиване на капак, поставяне на кожуха, затваряне, отхвърляне, етикетиране и събиране на крайния продукт и др.
 • Формите се движат в кръгове, лесни за смяна на бутилки; Стъпков двигател за количествено пълнене, бързо регулиране на обема на пълнене; Устройството за отрицателно налягане се използва за запълване на същото ниво на течността; Манипулатор за поставяне на помпата и предварително валцуване се прилага за увеличаване на скоростта на въртене на помпата;
 • Еластичната подвижна глава е за предотвратяване на повреда на тялото на бутилката.
 • Обем за пълнене: 5~120мл
 • Скорост на пълнене: 30-50 瓶/мин
 • Точност на пълнене: ≤±1%
 • Степен на падане и заключване на капачката на крайните продукти: ≥99%
 • Основна мощност на машината: 1KW 220/380V управление на честотата
Вижте видео

Машина за пълнене и затваряне на лак за нокти

Тази серия автоматични машини за пълнене на лак за нокти включва операциите на автоматично пълнене, монтиране на четка и затваряне заедно. Той използва система за позициониране на бутилката за частта за пълнене, за да улесни влизането на дюзата за пълнене в бутилките, което понякога се проваляше поради голямото отклонение на размера на контейнера за лак за нокти. С помпата от HIBAR за хранене с шише потребителите могат да персонализират желания обем за пълнене и да поставят произволно резервоарите за съхранение. Освен това, тази автоматична машина за пълнене на лак за нокти ще спре да пълни или затваря, когато липсва бутилка или четка.

Вижте видео

Машина за пълнене и затваряне на капки за очи

 • Тази серия от автоматични машини за пълнене и затваряне на капки за очи е подходяща за пълнене на течности с малък обем, като антибиотик, капки за очи и т.н. Ние сме използвали серво мотори за AISI 316L / високопрецизни керамични въртящи се бутални помпи. Освен това, сензорен екран е приет за оборудването за пълнене на капки за очи за точно и удобно регулиране.
 • Машината за пълнене и затваряне на капки за очи е вид опаковъчно оборудване, използвано във фармацевтичната и медицинската промишленост за пълнене и запечатване на капки за очи или други течни лекарства в малки бутилки или флакони. Тези машини са проектирани да обработват малки обеми течност и обикновено се използват за производството на капки за очи без рецепта (OTC) или капки за очи с рецепта.
 • Предлагат се няколко вида машини за пълнене и затваряне на капки за очи, включително полуавтоматични и напълно автоматични машини. Полуавтоматичните машини обикновено изискват оператор за зареждане и разтоварване на бутилките и флаконите, докато напълно автоматичните машини могат да се справят с целия процес на пълнене и затваряне без човешка намеса.
 • Процесът на пълнене обикновено включва използването на перисталтична помпа или бутална помпа за дозиране на точния обем капки за очи в контейнера. Процесът на затваряне включва поставяне на капачка върху бутилката или флакона и закрепването й на място с помощта на кримпващ или завинтващ механизъм.
 • Машините за пълнене и затваряне на капки за очи се използват в различни условия, включително фармацевтични и биотехнологични компании, болници и изследователски лаборатории. Тези машини са проектирани да отговарят на строги стандарти за качество и безопасност, за да се гарантира, че капките за очи са точно и последователно напълнени и запечатани.
Вижте видео

Машина за пълнене и затваряне на етерични масла

 • Автоматичното оборудване за пълнене на етерично масло се отличава с висока автоматизация, широко приложение и висока стабилност. Процесите на захранване, пълнене и затваряне на бутилка се извършват напълно автоматично. Този пълнител с етерично масло е оборудван с устройство за автоматично откриване, за да провери съществуването на бутилки. Произведен е в съответствие със стандартите GMP.
 • Машината за пълнене и затваряне на етерични масла е вид опаковъчно оборудване, което е специално проектирано за пълнене и запечатване на контейнери с етерични масла. Тези машини обикновено използват различни технологии за пълнене и затваряне, включително гравитационно пълнене, обемно пълнене и перисталтично пълнене, за да осигурят точно и последователно пълнене на контейнерите.
 • Затварящата част на машината обикновено е отделна единица, която се използва за поставяне и закрепване на капачки или капачки върху напълнените контейнери. Някои машини за пълнене и затваряне на етерично масло може също да включват допълнителни функции, като например възможности за етикетиране или кодиране, за да помогнат при идентифицирането и проследимостта на продукта.
 • Тези машини обикновено се използват в козметичната, парфюмерийната и хранително-вкусовата промишленост, както и във фармацевтичния и химическия сектор, за опаковане и етикетиране на широка гама от продукти. Те могат да се използват за пълнене и затваряне на бутилки, буркани, туби и други контейнери с различни форми и размери и обикновено са предназначени за производствени среди с голям обем.

Моноблокова машина за пълнене и затваряне е вид опаковъчна машина, която съчетава функциите на пълнене и затваряне в едно цяло. Тези машини са проектирани да пълнят контейнери с продукт и след това да запечатват контейнера с капачка или запушалка в един непрекъснат процес. Те обикновено се използват в производствени среди с голям обем, където скоростта и ефективността са важни.

Предлагат се много различни видове моноблокови машини за пълнене и затваряне, които могат да се различават по отношение на типа продукт, с който могат да се справят, вида на контейнера, който могат да напълнят, и скоростта, с която работят. Някои моноблок машини за пълнене и затваряне са проектирани да обработват множество видове продукти и контейнери, докато други са специализирани за конкретен тип продукт или контейнер.

Едно от основните предимства на моноблоковите машини за пълнене и затваряне е способността им да пълнят и затварят контейнери бързо и точно. Тези машини обикновено са оборудвани с регулируеми дюзи за пълнене, които могат да се използват за контролиране на скоростта на потока и обема на пълнене на пакетирания продукт. Те могат също да бъдат оборудвани със сензори и системи за контрол на качеството, за да се гарантира, че продуктът се пълни и запечатва правилно.

В допълнение към пълненето и затварянето, моноблоковите машини за пълнене и затваряне могат да бъдат оборудвани и с други функции за подобряване на ефективността и ефективността на процеса на опаковане. Те могат да включват:

 • Автоматично етикетиране: Някои моноблок машини за пълнене и затваряне са оборудвани със системи за етикетиране, които могат автоматично да поставят етикети върху контейнерите, които се пълнят и запечатват.
 • Обработка на контейнери: Много моноблокови машини за пълнене и затваряне са проектирани да обработват различни размери и форми на контейнери, като използват регулируеми водачи или инструменти за приспособяване на различни контейнери.
 • Функции за безопасност: Повечето моноблок машини за пълнене и затваряне са оборудвани с предпазни устройства и блокировки, за да предпазят оператора от движещи се части и потенциални инциденти.
 • Контрол на качеството: Някои моноблок машини за пълнене и затваряне са оборудвани със сензори и системи за контрол на качеството, за да се гарантира, че продуктът се пълни и запечатва правилно.

Моноблоковите машини за пълнене и затваряне се използват широко в различни индустрии, включително производство на храни и напитки, фармацевтично и химическо производство. Те могат да помогнат за подобряване на ефективността и точността на процеса на опаковане, както и да намалят риска от замърсяване или загуба на продукт.

Когато избирате моноблокова машина за пълнене и затваряне, е важно да вземете предвид вида и обема на пакетирания продукт, както и размера и формата на използваните контейнери. Други фактори, които трябва да се имат предвид, могат да включват скоростта и ефективността на машината, нейната издръжливост и надеждност и всички допълнителни функции, които може да са необходими, като автоматично етикетиране или системи за контрол на качеството.

Също така е важно внимателно да оцените доставчика и производителя на моноблоковата машина за пълнене и затваряне, за да сте сигурни, че машината отговаря на индустриалните стандарти и е с високо качество. Добра идея е да поискате референции и казуси от доставчика и да посетите тяхното съоръжение, за да видите машината в действие, ако е възможно.

След като моноблок машината за пълнене и затваряне е избрана и инсталирана, важно е да следвате инструкциите на производителя за работа и поддръжка. Това може да включва редовно почистване и поддръжка на машината, както и спазване на указанията за безопасност за защита на оператора от потенциални инциденти.

В заключение, една моноблокова машина за пълнене и затваряне е ценен актив за всяка компания, която трябва да опакова големи обеми продукти бързо и точно. Чрез внимателно обмисляне на вида на пакетирания продукт, размера и формата на използваните контейнери и характеристиките и възможностите на машината, е възможно да се избере моноблокова машина за пълнене и затваряне, която да отговаря на специфичните нужди на компанията. При правилна експлоатация и поддръжка, моноблоковата машина за пълнене и затваряне може да осигури много предимства, включително повишена ефективност и точност в процеса на опаковане, намален риск от замърсяване или загуба на продукт и подобрена производителност.

Важно е внимателно да оцените доставчика и производителя на моноблоковата машина за пълнене и затваряне, за да сте сигурни, че машината отговаря на индустриалните стандарти и е с високо качество. Също така е важно да следвате инструкциите на производителя за експлоатация и поддръжка, включително редовно почистване и поддръжка на машината и спазване на указанията за безопасност за защита на оператора.

В допълнение към тези съображения е важно да се вземе предвид общата цена на моноблоковата машина за пълнене и затваряне, включително първоначалната покупна цена и всякакви текущи разходи за поддръжка или ремонт. Може да си струва да инвестирате в машина с по-високо качество, която има по-дълъг живот и изисква по-малко ремонти, тъй като това в крайна сметка може да спести пари в дългосрочен план.

Като цяло, една моноблокова машина за пълнене и затваряне може да бъде ценен актив за всяка компания, която трябва да опакова големи обеми продукти бързо и точно. Чрез внимателно оценяване на специфичните нужди на компанията и избор на машина, която отговаря на тези нужди, е възможно да се подобри ефективността и ефективността на процеса на опаковане и да се увеличи общата производителност.